کد خبر : 152921
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 دسامبر 2021 - 16:25

اکرمی: کاندیداهای ۱۴۰۰ بدانند که سر سفره چرب‌ونرمی نخواهند نشست

اکرمی: کاندیداهای ۱۴۰۰ بدانند که سر سفره چرب‌ونرمی نخواهند نشست

یک عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: کاندیداهای ۱۴۰۰ بدانند که سر سفره چرب و نرم و حاضرآماده‌ای نخواهند نشست و این یعنی مشکلات به جای خود باقی است و باید برای رفع آن‌ها برنامه داشته باشند و به فکر اصلاح باشند. حجت‌الاسلام سیدرضا اکرمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ویژگی‌های لازم برای کاندیداتوری

اکرمی: کاندیداهای ۱۴۰۰ بدانند که سر سفره چرب‌ونرمی نخواهند نشست

یک عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: کاندیداهای ۱۴۰۰ بدانند که سر سفره چرب و نرم و حاضرآماده‌ای نخواهند نشست و این یعنی مشکلات به جای خود باقی است و باید برای رفع آن‌ها برنامه داشته باشند و به فکر اصلاح باشند.

حجت‌الاسلام سیدرضا اکرمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ویژگی‌های لازم برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰، اظهار کرد: انتخابات ۱۴۰۰ یک انتخابات جدید و تازه‌ نیست. ما پیش از این هم ۱۲ انتخابات برگزار کردیم و این یکی نیز مثل همان قبلی‌هاست، اما رییس جمهوری آینده باید تا حد قابل‌توجهی مشروعیت و مقبولیت داشته باشد.

وی افزود: مشروعیت یعنی از نظر عمل به اسلام و اعتقاد به رهبری و اصول قانون اساسی، نمره درستی بگیرد، مقبولیت هم یعنی مردم به او اقبال نشان دهند و با رای قابل‌توجهی انتخاب شود.

این عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه کاندیدای ریاست‌جمهوری برای رسیدن به  مقبولیت باید درک درستی از وضعیت امروز ایران داشته باشد، تصریح کرد: او باید بداند که ایران در ۱۴۰۰ در چه وضعیتی است. ما هم کرونا، هم تحریم، هم ‌کمبود اشتغال و هم اقتصاد بیمار و مشکلات مسکن داریم. پس کاندیدای ۱۴۰۰ هم باید با عنایت به همه این مشکلات پا به عرصه رقابت بگذارد.

اکرمی با تاکید بر اینکه کاندیداهای ۱۴۰۰ بدانند که سر سفره چرب و نرم و حاضرآماده‌ای نخواهند نشست، گفت: این یعنی مشکلات به جای خود باقی است و باید برای رفع آن‌ها برنامه داشته باشند و به فکر اصلاح این وضع باشند. البته باید گفت که برخی از این مشکلات خاص ما نیست و اگر سراغ فرانسه و آمریکا هم بروید همین موارد را می‌توانید در آن کشورها هم کمابیش پیدا کنید.

وی ادامه داد: اما ایران برخی ظرفیت‌های خاص از قبیل اقلیم چهار فصل، سرمایه‌های نقدی فراوان و نیروی انسانی کارآمد دارد که برخی از همین کشورها از آن محرومند. پس رییس‌ جمهوری آینده باید بداند که از این موهبات برای رفع مشکلات چگونه استفاده کند.

این عضو جامعه روحانیت مبارز در پایان تاکید کرد: رییس جمهوری آینده بداند که حفظ قانون و اخلاق دو اقدامی است که تا انجام نشود کار کشور پیش نمی‌رود و مشکلات به جای خود باقی خواهند ماند. رییس جمهوری آینده باید خود را سوار بر همان کشتی بداند که مردم بر آن سوار هستند تا با انتخاب افراد شایسته و لایق این کشتی را به ساحل امنی برساند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.